Carwrappen

Door middel van carwrap folies kunnen wij uw auto een totaal ander uiterlijk geven. Hierbij heeft u de keuze uit gloss, metallic, matte, parelmoer, carbon en structuur folies.

Wat is carwrappen nou precies?
Carwrappen is het inpakken van een auto met behulp van een speciaal ontwikkelde folie. Doordat de folie hedendaags enorm flexibel is, kan het bijna elke  gewenste vorm aannemen. Hiernaast is het ook mogelijk de folie te laten voorzien van een custom design waardoor u uw eigen unieke creatie kunt creëren. Carwrappen biedt hierdoor vaak meer mogelijkheden dan het alom bekende spuiten.  

Wat zijn de voordelen van carwrappen?
Doordat carwrappen voor velen nog onbekend is heeft Topic Car Design een aantal voordelen voor u opgesomd.  Dit  helpt u bij het maken van een keuze tussen spuiten of carwrappen.
  • Het beschermt de originele lak tegen verkleuren en steenslag
  • Goedkoper dan spuiten
  • Kras bestendig
  • Ruime keuze in kleuren
  • Het is gemakkelijk te vervangen, wat zeker van belang kan zijn bij de verkoop van uw auto
Kosten carwrappen
U kunt de hele auto laten wrappen of slechts een gedeelte. Het wrappen van een auto is moeilijk uit te drukken in kosten. Dit komt omdat alles sterk afhankelijk is van de grootte van uw auto en van uw specifieke wensen. Om u een indicatie te kunnen geven verwijs ik u graag naar onze carwrapprijzen hieronder. Hiernaast kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen zodat wij u een prijs op maat kunnen maken. Graag zien wij dan ook uw aanvraag tegemoet.

Onderhoud Carwap
Net als de lak op uw auto is het van belang om de folie die gebruikt is voor het carwrappen goed te onderhouden. De folie heeft een laagje laminaat voor glans en bescherming. Bij normaal gebruik gaat de folie jaren mee. Het is wel belangrijk om niet te vaak door een wasstraat te gaan net als met een gewone autolak. Was de auto bij voorkeur met de hand en met gewone auto shampoo.
Er zijn speciale middelen voor het onderhoud van de folie beschikbaar. Vooral met kleuren die mat zijn is dat aan te bevelen. Bij goed onderhoud kan de levensduur van de folie flink verlengd worden. Graag geven wij u gepast advies voor de door u gekozen carwrap. Mocht u vragen hebben over uw huidige carwrap, dan kunt u ook bij ons terecht!