Wheels

De merken die wij voeren voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaard binnen de velgenbranche. De verscheidenheid en mogelijkheden binnen de door ons geselecteerd merken zijn enorm. Enkele merken die wij voeren zijn BBS, ADV.1, Vossen, Ferrada, Z-performance, Breyton en nog veel meer.

LEES MEER

Tires

Leverancier van alle merken banden. Met ons bandenapparaat kunnen wij grote en brede banden monteren zonder de velg te beschadigen.
Daarnaast doen wij ook het wisselen en opslag van winter en zomerbanden.


LEES MEER

Braking System

Voor de sportieve en circuit rijders onder ons is het belangrijk dat de remmen goed werken. Soms kan het zijn dat het standaard remsysteem niet voldoet aan de eisen van de bestuurder en zij graag een upgrade willen van het remsysteem. Er zijn verschillende mogelijkheden hiervoor.

LEES MEER

Suspension

Het onderstel is van groot belang. Dit zorgt voor het contact van uw auto met het wegdek. Het is belangrijk dat uw auto onder alle omstandigheden zijn grip blijft behouden. Bent u niet tevreden over uw onderstel en wilt u graag betere wegligging of uw auto verlagen wij helpen u graag verder.

LEES MEER

Exhaust system

Wij hebben een breed aanbod aan uitlaatsystemen met verschillende eigenschappen. Iedere uitlaatfabrikant produceert een uitlaatsysteem met zijn eigen sound. Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste uitlaatsysteem die aan uw wensen voldoet.

LEES MEER

Bodyparts

Om uw auto nog verder te verfraaien bestaan er verschillende bedrijven die u hierbij te hulp staan. Novitec, Vörsteiner, Liberty Walk, Brabus, Techart, AC Schnitzer en nog veel meer. U kunt bij ons terecht voor complete bodykits, maar ook voor een front spoiler, achter diffusser of bijvoorbeeld een kofferklepspoiler.

LEES MEER

Carwrapping

Door middel van carwrap folies kunnen wij uw auto een totaal ander uiterlijk geven. Hierbij heeft u de keuze uit gloss, metallic, matte, parelmoer, carbon en structuur folies.

LEES MEER

Xpel PPF

Gepatenteerde lakbeschermingsfolie met een zelfherstellende werking. Xpel beschermt uw originele lak tegen krassen, steentjes en weersinvloeden.

LEES MEER

Chiptuning

Bent u niet tevreden over het vermogen van uw auto en kan uw auto wel wat meer pit gebruiken. Wij bieden chiptuning aan door middel van software tuning of tuningbox. Voor meer info bekijk onze tuning configurator.

LEES MEER