Topic Car Design heeft een groot en breed assortiment kwaliteitsproducten. Deze merken zijn geselecteerd op kwaliteit en duurzaamheid. Wij zorgen ervoor dat de welbekende merken allemaal bij ons  verkrijgbaar zijn. Hebben wij niet, bestaat bij Topic Car Design niet. Wanneer u een vraag heeft welke wij niet direct kunnen beantwoorden, zullen wij uiteindelijk zorgen voor een oplossing. Neem een kijkje door onze services, en wanneer u interesse heeft in één van deze diensten, of gewoon eens een bezoek wilt brengen aan de winkel, kom dan gerust langs. Mocht u van een bepaald merk een product zoeken neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen u beslist verder helpen.


Banden en Velgen

Bij Topic Car Design kunt u terecht voor velgen welke door ons zorgvuldig zijn geselecteerd en welke dan ook voldoen aan de hoge kwaliteitseisen die wij stellen aan de producten. Wanneer u kiest voor één van onze merken, kunt u er zeker van zijn dat de kwaliteit klopt. De merken die wij voeren zijn; ADV.1, Vossen Wheels, Zito Wheels, BcForged, Arvano, Ferrada, Avant Garde, PUR wheels, BBS en Breyton. Deze velgen kunnen voorzien worden van banden, alle bandenmerken kunnen wij leveren. De banden kunnen gemonteerd worden en uitgebalanceerd. Dit wordt gedaan middels professionele apparatuur.


Remsystemen

Wanneer er gekozen wordt voor een vermogen upgrade adviseren wij van Topic Car Design altijd een upgrade van uw remsysteem. Hiernaast zorgen andere remmen, en dan voornamelijk de big brake kits ook voor een optische verbetering. Wij kunnen u hierin adviseren, wilt u alleen andere remblokken welke minder snel warm worden of wilt u andere remschijven welke geventileerd zijn en die dus zowel optisch als performance gericht een upgrade zijn. Deze vragen kunt u allemaal aan ons stellen. Wij hebben remsystemen van de merken; BBK, K-Sport, Stoptech en vele andere merken.


Uitlaatsystemen

Wanneer u kiest voor een nieuw uitlaatsysteem zijn er altijd een paar variabelen welke voor u belangrijk kunnen zijn. Een harder geluid, meer vermogen of gaat het u alleen maar om de looks. Heeft u één van deze vragen en wilt u hier graag advies in, dan kunt u ten alle tijden bij Topic Car Design terecht voor een grondig advies. Wij zijn importeur van Armytrix uitlaatsystemen en daarnaast dealer van de merken; Akrapovic, Capristo, Eissenman en Milltek.


Bodykits

Wanneer u het uiterlijk wilt wijzigen van uw voertuig kunt u dit doen met behulp van een bodykit of een subtielere wijziging zoals bijvoorbeeld een carbon spoilerlip of splitter. Carbon producten geven een sportieve en hoogwaardige uitstraling aan uw voertuig. Wij hebben hiervoor een aantal merken binnen ons productgamma zoals 3DDesign, Vorsteiner, Liberty Walk en M Performance producten. Deze voor u geselecteerde hoogwaardige producten zijn bij ons in de showroom te aanschouwen.


Onderstel

U heeft een prachtige nieuwe set velgen gekocht en wilt graag de welbekende wheelgap verkleinen, of wilt u zelf de mogelijkheid hebben om uw onderstel geheel naar wens te kunnen afstellen dan kunt u bij Topic Car design terecht voor meerdere oplossingen. Als officieel verkooppunt van de merken; Bilstein, KW, öhlins en H&R, kunnen wij samen een gepaste oplossing voor u vinden. Ook voor advies met betrekking tot de afstelling van uw schroefset kunnen wij u adviseren.
Sinds kort leveren wij ook het welbekende Airride systeem. De merken Airrex en Accuair zijn hier marktleider in en deze merken zijn dan ook bij ons te verkrijgen.


Carwrapping

Carwrapping is een bekende manier om snel en redelijk goedkoop uw auto of motor te voorzien van een nieuwe kleur of een beschermlaag. Wanneer u kiest voor carwrapping bij Topic Car Design kunt u kwaliteit verwachten welke van een hoogstaand niveau is. Carwrapping bestaat nu al enkele jaren, en de populariteit is dan ook enorm toegenomen. Niet alleen in de tuning wereld wordt carwrapping veelal toegepast. Ook door bedrijven, welke de particuliere klant een extra verfraai mogelijk willen geven wordt carwrapping volop ingezet om de klant nog beter van dienst te kunnen zijn. Wij gebruiken folie van de merken; 3M, Avery en Hexis. Interieur en exterieur toepassingen zijn allemaal mogelijk met de folies van deze merken.


Xpel Beschermfolie

Nieuw in ons assortiment is de Xpel beschermingsfolie. Deze folie heeft als belangrijkste eigenschap dat het zelf herstellend is. Wanneer deze beschermfolie wordt aangebracht, ziet u hiervan helemaal niks. Steenslag, wordt opgevangen door de folie, en deze hersteld zichzelf door middel van weersinvloeden van buitenaf. De Folie wordt CNC gesneden, waardoor een 100% precieze pasvorm gegarandeerd kan worden. Ook benieuwd naar de mogelijkheden van XPEL? Neem dan gerust contact met ons op, of loop even onze zaak binnen.


Chiptuning

Chiptuning is één van de services die wij persé in ons product aanbod wilden hebben. Met behulp van Chiptuning kun je alle gemonteerde performance onderdelen samen laten werken, zoals dat hoort. Optimale prestaties middels aangepaste software. Wij werken hierin samen met DVX Performance. DVX performance is gelegen in Antwerpen(België) en heeft al zoveel ervaring dat wij deze samenwerking dan ook enorm toejuichen. Stage 1 en 2 kunnen op locatie door ons worden gedaan in Sittard. Hiernaast bestaat de mogelijkheid om een dynorun te doen, en eventueel een stage 3 of 4 tuning. Deze mogelijkheid bieden wij aan, maar zal wel op de locatie van DVX performance gedaan moeten worden. Dit totaalpakket zorgt ervoor dat wij onze klanten kunnen helpen waar nodig.